vampyros lesbos
























İspanyol yönetmen Jesus Franco'nun 1971 yılında İstanbul'da çektiği Alman yapımı erotik korku filmi Vampyros Lesbos(Lezbiyen Vampirler) hem görsel, hem işitsel manada izleyiciyi kendine çekiyor..
<<İstanbul Film Festivali'nde de geçtiğimiz günlerde seyredenleriniz olmuştur belki. İzleyemeyenler de üzülmesin... torrent diye bir şey var.>>
Bozuk Kaset film eleştirmenliği yapmasa da psikanalitik değerleriyle olsun, psikolog ve sevişme-me sahneleriyle olsun hem kitsch kategorisinde hem de kendi reklamını zamanında yaparken kullandığı  "A Psycho-Sex-adelic Horror Freak-out" kategorisinde önemli bir yere sahip olduğunu sandığımız bu film, hiçbir şey beklemiyorsanız bile Miranda Soledad'ı bir buçuk saat seyredebilmenize olanak veriyor.
Eleştirmen ciddiyetinden ve cümlelerinden bıkmışsınızdır şimdi,
alın güzellerim:
filmin harika soundtrackinden(sexadelic dance party) bir parça için buraya, tamamı için buraya
film hakkında bir takım bilgiler için buraya, buraya ve buraya
vampirler için buraya
lezbiyen vampirler için buraya bir bakın, derim.

2 yorum:

Vehbi Nisan 20, 2010  

tabiri caizse cheesy yapimlarinda kult statusune ulasabilecegine en guzel orneklerden bence bu film - ki muziklerinin de hatiri sayilir etkisi var yahne. Guzel kadin varsa, hele bi de seviciyse izlenir............



cCc Hayatima bHeyas sayfalar achiyormmmm, ama Qalem Siyahhhh..... cCc Turkesh PoWWeRR

Selofan Nisan 29, 2010  

bu yapım, bu örnek, bu çiizilik bir takım moda tasarım öğrencilerinin hocalara sundukları personalarına bile girmişse, kanımca kült olmuştur bile efenim.

bir değ,
hayatlarımızın beyaz sayfaları 70'lerde açılsaydı kimse kadınların seviciliğini önemsemezdi, belki hepimiz sevici olurduk? pekhii türkiye'de mi olurdukhh.. bilemiyceeem.

counter on
blogger