2 Koca Sene




http://www.hranticinadaleticin.com/tr/cagri.php

5 yorum:

Adsız Ocak 10, 2009  

uğur mumcu'yu , ahmet taner kışlalı'yı unuttunuz şimdide hrant dink'imi unutmak için birleştiniz.
yazıklar olsun size bide müzik blog'u kisvesinde propaganda yapıyolar.

Radnor Ocak 10, 2009  

Unutmak derken?

Ahmet Taner Kışlalı ve Uğur Mumcu’yu unuttuğumuzu neye dayanarak söyleyebiliyorsunuz çok merak ediyorum ? Veya şöyle açıklamaya çalışırsam, Uğur Mumcu ve Ahmet Taner Kışlalı’yı öldüren zihniyetle Hrant Dink’i vuran zihniyetin arasında çok bir fark mı var acaba?

Yıllar yılı faili meçhul veya faili meçhul olmasa bile arkasında duran iğrenç, vıcık ve ülkede her türlü mutsuzluğun kaynağı olarak sırıtan güç yalağı bağnazlığın hiçbir şekilde cezalandırılmadığı bir ülkede yaşıyoruz. Ve şunu hepimiz görüyoruz ki, her şey daha kötüye gidiyor gün be gün, bu bloğa sadece kötü giden şeylerden birini bile postlamış olmak sizi neden kıllandırdı onu pek anlayamıyorum?

Sanırım bizi yurdumun kendini beğenmiş duyargaçlı köşe yazarı egosuyla Hrant Dink’in vurulmasını kınım kınım kınayıp, sonra debdebeli başka konularda ahkammatörlüğe devam eden zatlarla karıştırdınız, ayrıyetten propaganda yapıyor demişsiniz; az bile yapıyoruz aslında, hatta doğru düzgün hiç bi bok yapmıyoruz bu blogda propaganda babında, ama demek ki yapmak gerekiyormuş diye düşünüyorum artık iyice apolitik indiebindimize slm asl

dino Ocak 11, 2009  

radnor,
cevap vermemeyi öğrenceksin değerli kardeşim. bir, bu tipler anonim, yani nereden geldiğini söyleyecek cesareti yok ya da ortalığı karıştırmaya çalışıyor. evine neşe dolduracak. iki, sokağa çıkmanın bizim gibi gençler için önemli olduğunu kavrayamayacak kadar mıcık beyin. bu sadece bu anonimci için değil, bir sürü anonimler var. hrant dink'in neden bu açıdan önemli olduğunu kavrayamamak da onları açıklarken bizim için önemli. uğur mumcu öldüğünde çocuktuk, sokağa çıksak kimse bize bir şey demezdi ama ailelerimiz için tehdit olabilir miydi? bu çalakalem yorumu yapabilmek için bile 80 sonrasını bilmek gerekiyor. so, fuck them all.

Dead FM Ocak 13, 2009  

bu anonim, övüyo mu yeriyo mu anlamadım açıkçası? bi tuhaflık var cümlede..

Radnor Ocak 14, 2009  

bende pek çözemedim o yüzden genel olarak çemkirdim ya, karşılık alamadık...

counter on
blogger