Make it solid gold!


"Pop Saati'nin sıradaki konuğu The Golden Filter"

Yakında disko Amerika'nın tekeline geçerse hiç şaşırmayacağım.
Bu sıralar, myspace'in alamet-i farikaları çoğaldıkça çoğalıyor. Albüm çıkarmaya bile tenezzül etmeyen, henüz konser bile vermemiş gruplar bloglar ve myspace ile birer selebriti haline geliyor.
Ama bu seferki selebriti bozuk-diskonun altın rengi dans pistine bir ışık hüzmesiyle süzülüyor bir gece yarısı.

The Golden Filter, New York City'den gizemli bir bayan vokalin güzel vücudu ve altın sarısı saçları ile gözlere hitap ediyor. Kulaklara hitap cinsi ise, tahrik edici kadın vokalimizin seksenler disco house ve pop alt yapılı synthler eşliğinde iç parçalayıcı bir takım lirikler ile göz yaşartmasından ibaret.
Kozmik dengeye büyük zararlar verebilecek bu yatak odası sesli vokal kendini gizli tutmasına tutuyor, yüzünü bütün fotoğraflarda bir sır gibi saklıyor ama arkasına popjustice, big stereo, hipster runoff, discodust gibi diskoya gönül vermiş blog/sitelerini alarak hedefine ayağındaki 4 tekerlekli patenlerden daha hızlı ulaşıyor.

Henüz vokal hakkında yeteri kadar bilgi sahibi değilim, yakın zamanda hype fm'e verdiği röportajdan
başka ulaşabildiğim tek kaynak hayran yorumları oldu. Röportajsa, kesinlikle dinlenmesi gereken; vokal hakkında çok büyük hayallere kapılmanıza sebep olacak nitelikte. Hatta +18.
Ama öğrendiğim kadarıyla, Kasım sonunda Digitalism ve H&LA'in altında sahne alacak kadar meraklı bir kitleye seslerini duyurmuş/lar. Daha bir label'ı bile olmayan albümsüz bir grup olduğunu düşünecek olursak, yaptıkları işin ne kadar sağlam olduğuna/olacağına dair fikirler üretebiliyoruz.
Ama gelin ata binmiş, ya nasip demiş... değil mi?

Halkın Death Metal Ordusu'nda artık gizemli bir disko/pop yıldızı parıldıyor. Altın tilki, altın anahtar, altın kapı denklemini çözene üç şarkı The Golden Filter'dan geliyor...

Official
Myspace
Facebook
Last Efem


The Golden Filter - Solid Gold
Hype Fm - Malum Röportaj

0 yorum:

counter on
blogger