Allergic to myself



Feral kişiliğine garip bir samimiyet besliyorum. İsim ve şahıs üzerine araştırmalar yapmaya başladım kısa bir süre önce. Yolda yürürken, aklıma 80'ler temalı FERAL giysi tasarımları yapma fikri bile geldi. Karşıma çıkan bilimsel belge-sel-ler henüz yetersiz kalıyor ama yola devam(Hande Yener sıtayl)! Ama şöyle bir soru da var kafamda, bu şahısta kendini bulan birileri daha var mı benim bildiğim, tanıdığım? Gelsin, görsün beni lütfen.

Neyse,
Mayspeyste
yayınladığı yeni şarkısı Allergic To Myself//Find A Freak ilk görüşte aşka tanımına uygun. Yorgun, silik ve bitik bir siluetin gece yarısı yolda gördüğü zayıf görünümlü bir androjene tutulması... Çok mu abartılı? Evet. Ama rahatsız edici değil. Alt metinleri ayrılık/kişilik bunalımları üzerine falan oturtulmuş hatta ama, karakterin çok yıpranmış olması böyle bir klişe doğurdu ne yazık ki.

Yaptığı felaket müziğe, taktığı gotik maskeye, saldırganlığına tüm bilinçsizliğimle hayran olduğum bu insan evladını özenle takip etmenizi önerir, fanatizmin melodramlarında sonbahar gezintileri yapmanızı dilerim.

Not: Fazla kız blogu olduk, kabul. Kendi kendine sayıklamalar ve monologlar için üzgünüz. Ya da değiliz.
İşte bu da kanıtı bkz.

FERAL - Allergic to Myself

0 yorum:

counter on
blogger